Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 25/01/2013
Arhiva Zile si Nopti

Blur pentru prima oară la Sziget Festival

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Blur pentru prima oară la Sziget Festival Share Blur pentru prima oară la Sziget Festival


Veştile bune nu se opresc niciodată atunci când vine vorba de muzica de calitate. Trupe consacrate care au făcut istorie prin albumele lor continuă să aibă un cuvânt de spus în materie de sound internaţional. **Blur** este primul headliner confirmat pentru Sziget 2013.

După un succes constant şi răsunător, la 21 de ani de la lansare, trupa îşi propune ca anul 2013 să fie unul memorabil la categoria live. “Fiecare concert de vara viitoare va fi **specfial**, abia aşteptăm să mergem să cântăm pentru minunaţii fanii noştri pe care nu i-am mai văzut de ceva vreme.” au declarat membrii trupei.

Blur a devenit un nume cunoscut în anii 90, piese ca “Girls & Boys” sau “Country House”, transformându-i în una din **trupele definitorii** ale decadei. Cu un parcurs cel puţin interesant şi cu multe hiperlative, trupa s-a impus pe piaţa muzicală internaţională. În 2012 a lansat un album de coleţie, o compilaţie a întregii lor cariere şi au cântat două piese noi la închiderea **Jocurilor Olimpice** de la Londra.

Povestea trupei Blur se va scrie şi anul acesta cu multe premiere. 2013 este unul promiţător pentru trupă, ei urmând să concerteze pentru prima oară în cadrul **Sziget Festival**.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută