Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 25/01/2013
Arhiva Zile si Nopti

Aviator Pub: Pasiune și distracție

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Aviator Pub: Pasiune și distracție Share Aviator Pub: Pasiune și distracție


Legați-vă centura de siguranță și țineți-vă bine: la sfârșitul acestei luni un avion de agrement – în carne și oase sau aripi și fuselaj, cum vreți să-i spuneți – este așteptat în Piața Mică pentru a anunța lansarea oficială a unuia dintre cele mai interesante puburi din centrul istoric al Sibiului.

Aviator Pub își deschide aripile chiar în vecinătatea Muzeului de Istorie a Farmaciei din Piața Mică și se anunță a fi original și inedit. Spre exemplu, o cafea sorbită dimineața aici, câteva beri seara cu prietenii sau un cocktail cu iubita, vă vor aduce puncte în baza cărora puteți apoi beneficia de reduceri la zborurile de agrement de pe Aerodromul Măgura din Cisnădie. Astfel, veți avea ocazia de admira panorama Sibiului de la înălțime sau superbul lanț al munților Făgăraș dintre nori.

Unul dintre administratorii Aviator Pub este pilot de agrement iar pasiunea lui pentru aviație se va vedea de la o poștă, fără binoclu: spațiul abundă în obiecte de colecție, machete ale unor avioane celebre, instrumente de bord, fotografii spectaculoase, picturi și tablouri unice, ba chiar și o parașută cât se poate de adevărată. Iar cel mai interesant lucru este că toate acestea unt de vânzare, orice client putând pleca acasă cu orice obiect îi place, pentru prețul corect.

Revenind la Pub, fiecare din zilele săptămâni va avea o happyhour cu reduceri semnificative la băuturi. Localul se deschide la ora 07:30 dimineața, pentru simplul fapt că la ora aceasta nu există niciun loc în Piața Mică unde să poți bea o cafea bună, și se va închide după mizeul nopții, odată cu plecarea ultimului client. În fiecare seară veți avea parte de distracție, cu muzică
bună și prețuri atractive la băuturi. De la bar vă va servi un căpitan de aeronavă, iar printre mese vor cicula stewardese, exact ca în orice cursă de linie.

În Aviator Pub veți putea servi de la ceai, cafea și ciocolată caldă până la shot-uri, tării și cocktailuri. La cerere, căpitanul din spatele barului va realiza orice cocktail poftește inima clientului, indiferent dacă apare sau nu în meniu. Cât privește băuturile din partea casei sau alimentele de ronțăit oferite gratuit, de ele vă convingeți singuri. Pentru oamenii obișnuiți cerul este limita, pentru aviatori cerul înasemnă acasă.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută