Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 25/01/2013
Arhiva Zile si Nopti

20 de mici bucătari învaţă să gătească

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii 20 de mici bucătari învaţă să gătească Share 20 de mici bucătari învaţă să gătească


Gătitul nu a fost niciodată mai uşor. Ne-o dovedesc de data aceasta copiii. Duminica, 27 ianuarie, la Casa Margarit, **Food Revolution România** şi Curtea Veche Publishing organizează un nou atelier de gătit din seria „20 Mici Bucătari”.

Poveştile devin mai interesante atunci când ai o carte de bucate alături. Cei mici se dovedesc artişti atunci când printre poveştile cu morală, auzite de la părinţi, reproduc şi reţete de făcut sărăţele cu chimen. La atelier pot participa copii cu vârste **între 3 şi 10 ani** care vor lucra pe echipe în funcţie de grupele de vârstă.

**“20 Mici Bucătari”** nu este primul eveniment de acest gen iniţiat de către organizatori, proiectul a apărut ca răspuns la cererea foarte mare din partea părintilor. Copiii vor învăţa de despre bucătăria românească într-o admosferă care îmbină pasiunea pentru poveşti cu educaţia culinară. Evenimentul promovează mişcarea pentru mâncat sănătos “Food Revolution” iniţiată de Jamie Oliver.

Participarea se face pe baza de înscriere la adresa intern@curteaveche.ro. Trebui să plătiţi o taxă de 35 de lei pentru copilul dumneavoastră şi ca părinte aveţi un voucher de 40% reducere la titluri din portofoliul **Curtea Veche Publishing**. Atelierul durează aproximativ o oră.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută