Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 24/01/2013
Arhiva Zile si Nopti

Spectacolul de adio Vaya Con Dios: ultimele 1000 de bilete!

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Spectacolul de adio Vaya Con Dios: ultimele 1000 de bilete! Share Spectacolul de adio Vaya Con Dios: ultimele 1000 de bilete!


Pe **15 martie 2012**, la Bucureşti va avea loc concertul de adio a legendarei trupe Vaya con Dios. Belgienii se retrag în cadrul turneului **”Farewell Tour 2013″**. În acest moment,biletele la categoria VIP sunt epuizate. Mai sunt disponibile mai puţin de **1000 de bilete** la showul de la Sala Palatului din Capitală.

Fanii români sunt chemaţi sã voteze pe [site-ul official al formaţiei](http://www.vayacondios.be) piesele pe care vor să le audă în concertul de adio.

Cu un sound dominat de influente gispy şi accente fracofone,**Vaya Con Dios** este una dintre cele mai de success trupe ale anilor ’90. Greu de încadrat într-un anume gen, muzica lor curge pe omniprezenta chitară de flamenco, care îi dă aerul fierbinte şi latin; se înfăşoarã în jurul vocii versatile a solistei Dani Klein, cu melodii în engleză, franceză, spaniolă, toate cântate cu un accent franţuzesc abia sesizabil şi totuşi irezistibil.

Pe 15 martie, accesul în sală va fi permis începând cu ora 19.00, iar spectacolul va începe la ora 20.00. **Biletele** rămase sunt disponibile la preţurile de 120 lei, 150 lei, 190 lei şi 250 lei. Tichetele se pot cumpãra [online](www.eventim.ro) sau prin reţeaua Eventim : magazinele Germanos, Vodafone, Orange, Domo, librăriile Humanitas şi librăriile Cãrtureşti.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută