Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 24/01/2013
Arhiva Zile si Nopti

Dragoste la prima degustare … La Folie!

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Dragoste la prima degustare … La Folie! Share Dragoste la prima degustare … La Folie!


Poate vă întrebați ce are a face dragostea cu degustatul?! Înțelepciunea populară a găsit demult răspunsul la această întrebare şi ştim deja că dragostea trece prin stomac. Dar ce te faci când cel/cea în discuție eşti tu?

Nu contest nevoia de companie, de a sta la poveşti cu un prieten sau de a arunca priviri pe furiş peste o cană aburindă de cafea. Totuşi, lucrurile sunt ceva mai complexe de atât şi de multe ori o cafea bună şi un dulce delicios pot fi secretul unei întâlniri de succes (indiferent că vorbim de afaceri sau de lucruri ceva mai intime).

Eu am o slăbiciune pentru bunătăți, mai ales dacă am garanția calității lor şi ori de câte ori am ocazia, merg La Folie unde mă alint cu o cafea din boabe proaspăt măcinate şi un Moeulleux aux chocolat. Vă garantez că ciocolata nu a fost niciodată mai iscusit mânuită. Ajunge să guşti o singură dată şi te îndrăgosteşti … de loc, de arome, de oameni, de tot ce te înconjoară.

Nebunia aromelor se întinde mai departe de mica prajitură cremoasă, iar un cheesecake cu ciocolată şi rodii poate fi următorul pas din povestea ta de iubire gastronomică.

Ia micul dejun sau gustarea dintre mese La Folie şi vei deveni dependent de gustul bun. Cafeneaua este situată pe esplanada Teatrului Luceafărul, însă te sfătuiesc să te laşi ghidat de parfumul îmbietor al preparatelor proaspăt scoase din cuptor şi vei ajunge exact unde trebuie – La Folie!
8 fun mix

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută