Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 24/01/2013
Arhiva Zile si Nopti

Distribuție de excepție în noua expoziție ”Actorii și Fotograful” de la Cărturești

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Distribuție de excepție în noua expoziție ”Actorii și Fotograful” de la Cărturești Share Distribuție de excepție în noua expoziție ”Actorii și Fotograful” de la Cărturești


Portretistul Simion Buia revine cu o expoziție de fotografie din seria **”Actorii și Fotograful”**. Expoziţia este deschisă publicului în perioada **21 ianuarie – 2 februarie**, în ceainăria librăriei Cărtureşti din București.

**Vernisajul** are loc luni, 28 ianuarie, ora 20:00. Portretele expuse completează galeria marilor actori români pe care artistul Simion Buia îi fotografiază, îi expune şi îi va cuprinde într-un album de artă.

**Simion Buia a organizat**, până acum, 8 expoziții de fotografie în București, Timișoara, Cluj, Constanța, portretele actorilor apărând în printuri mari realizate pe Fine Art Canvas sau pe hârtie Baryta. În 2010, proiectul „Actorii și Fotograful” a fost premiat cu Mențiune la Gala Societății Civile, fapt ce l-a determinat pe autor să continue portretizarea celor mai cunoscuți actori din România.

Expoziția este deschisă publicului în **ceainăria Cărturești** între 21 ianuarie – 2 februarie. . Portretele celor 17 actori sunt de văzut pe simeze și [online](www.actoriisifotograful.ro)

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută