Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 24/01/2013
Arhiva Zile si Nopti

Cumpără timp pentru Călin!

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Cumpără timp pentru Călin! Share Cumpără timp pentru Călin!


V-ați întrebat vreodată cum e să rămâi fără timp? Ne plângem frecvent că nu avem timp de o ieșire cu prietenii sau că nu avem timp să ne facem cine știe ce mofturi, dar cred că prea puțini dintre noi au simțit cu adevărat ce înseamnă SĂ NU AI TIMP.

Întotdeauna am crezut că am tot timpul din lume pentru a face orice îmi doresc și atunci de ce ar trebui să mă grăbesc Astăzi, când Mâine va fi acolo cu siguranță? Dacă pentru mine, ziua de mâine este aproape sigură, pentru Călin lucrurile nu stau chiar așa.

Se spune că stă în puterea noastră să ne decidem, măcar puțin, viitorul. Dacă ne dorim ceva cu adevărat, avem toate șansele să îl obținem. Însă atunci când prezentul este mai incert decât viitorul, ce rămâne de făcut?

Călin este un băiețel simpatic, plin de viață, ambițios. De la vârsta de 3 ani a început o luptă prea grea pentru un suflet plăpând ca el, iar durerea a devenit o constantă a vieții lui. În anul 2010 a început să se simtă foarte rău și un copil care ar fi trebuit să fie plin de viață, a fost răpus la pat de o boală cruntă. În 2011, medicii germani l-au diagnosticat cu Tumoră Glioneuronală Leptomeningeală Difuză, un caz medical unic în Germania și al cincilea în Europa. De parcă nu ar fi fost de ajuns, Călin suferă și de epilepsie secundară și astfel, fiecare zi din viața lui a devenit o luptă.

[Călin luptă pentru viață](http://www.calingraur.info/povestea-lui-calin/), iar tu îl poți susține. Pe 2 februarie, te invităm la evenimentul caritabil [Timp pentru Viață ](http://www.facebook.com/events/279526742170861/?suggestsessionid=815f7a22bc8b214680c46d2fb0788a36).

Începând cu ora 19.00, vei putea susține prestația unuia dintre cei 8 invitați speciali ai evenimentului. Oameni de seamă, cu rădăcini ieșene, sunt alături de Călin și te invită să cumperi timp pentru un copil de 6 ani.
Invitații de care vă spuneam sunt:

– Adrian Monoranu
– Mădălina Lefter
– Daniel Buzdugan
– Cătălin Moroșanu
– Cristina Nichita
– Beatrice Rancea
– Emil Coseru
– The Sky

Fiecare dintre aceștia va fi protagonistul unui scurt moment de divertisment, iar seara de 2 februarie va fi dedicată artelor frumoase: muzică, dans, balet, teatru, stand-up, comunicare și nu numai.

În a doua parte a serii, [trupa Vunk](http://www.facebook.com/VunkOfficial) va cânta pentru Călin și te va încânta fără îndoială.
Evenimentul are loc la Palas Mall, iar tu îți poți rezerva un loc fie pe pagina de [Facebook Timp pentru Viață](http://www.facebook.com/events/279526742170861/?suggestsessionid=815f7a22bc8b214680c46d2fb0788a36) fie cumpărând un bilet la centrele info din Palas Mall și Iulius Mall.

Cumpără Timp pentru viață și fii alături de Călin!

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută