Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 24/01/2013
Arhiva Zile si Nopti

Cele mai bune filme din 2012, doar la Cinemateca Union

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Cele mai bune filme din 2012, doar la Cinemateca Union Share Cele mai bune filme din 2012, doar la Cinemateca Union


În perioada **24 – 31 ianuarie**, Sala Union a Cinematecii Române găzduieşte a XXI- a ediţie a evenimentului Best Film Fest. La această ediţie vor fi prezentate cele mai bune filme ale anului 2012. Filmele au fost alese pe baza voturilor presei de specialitate.

**Gala evenimentului** are loc joi, 24 ianuarie, de la ora 18.00, la Cinemateca Union. În cadrul galei vor fi anunţaţi câştigătorii celor şase trofee **Best Film Fest** şi va fi difuzat un film românesc în avanpremieră.

Între 25 – 31 ianuarie, tot la **Cinemateca Union**, cele 10 filme vor fi difuzate, fiecare de câte trei ori. Programul îl găsiţi pe [pagina de Facebook](www.facebook.com/cinemateca.romana)

Accesul la Gală este rezervat invitaţilor şi reprezentanţilor presei. **Tarifele** obişnuite practicate de Cinemateca Română sunt următoarele: biletul pentru spectatorii cu abonament este de 8 lei, persoanele fără abonament vor plăti 10 lei, iar elevii, studenţii si pensionarii 5 lei.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută