Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 23/01/2013
Arhiva Zile si Nopti

Filme clasice franceze la Cinemateca Eforie

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Filme clasice franceze la Cinemateca Eforie Share Filme clasice franceze la Cinemateca Eforie


Filme de **Louis Delluc şi Jean Cocteau** vor fi proiectate miercuri şi sâmbătă la Cinemateca Eforie din Bucureşti, în cadrul celei de-a treia ediţii a programului “Avangarda revizitată”.

Programul a ajuns la cea de-a treia ediţie şi au fost incluse urmatoarele filme: Friguri/ Fievre”, “Femeia de nicăieri/ La femme de nulle part” şi “Sânge de poet/ La sang d’un poete”, toate în regia lui Louis Delluc. Cu ocazia acestui eveniment se vor marca 92 de ani de la lansarea revistei bilunare Le Journal du Cine-club.

Miercuri 23 ianuarie şi sâmbătă 26 ianuarie, de la ora 19.00 în Sala Eforie a Cinematecii Române va fi prezentată Avangarda europeană în “Arhiva Naţională de Filme a României”, în conceptul şi viziunea lui Igor Mocanu.

**Preţul biletelor** pentru spectatorii făra abonament este de 10 lei, iar cei cu abonament vor plăti 8 lei. Elevii, studenţii şi pensionarii au parte de o reducere, preţul biletelor fiind de 5 lei. Biletele se pot achiziţiona de la casa de bilete a cinematecii.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută