Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 21/01/2013
Arhiva Zile si Nopti

Muzeul Antipa va fi închis de luni până joi

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Muzeul Antipa va fi închis de luni până joi Share Muzeul Antipa va fi închis de luni până joi**Muzeul Antipa** va fi închis de luni pana joi din cauza lucrărilor de conservare care se aplică exponatelor. De vineri, Muzeul Antipa intră în **program normal**. Instituţia este deschisă de marţi până vineri intre orele 10.00 si 18.00, iar sâmbăta şi duminica între orele 10.00 si 20.00.

Muzeul Naţional de Istorie Naturală “Grigore Antipa” a fost închis pentru renovare şi modernizare în ianuarie 2009 şi a fost **redeschis** pe 17 septembrie 2011. Patrimoniul instituţiei este format din colecţii zoologice, de minerale şi roci, paleontologice şi etnografice. Colecţiile muzeului au sporit permanent, astfel ca, în prezent cuprind peste 2 milioane de piese, dintre care 2.000 sunt expuse.

Rezervarea vizitei de către grupurile organizate de elevi şi adulţi se face numai la numărul de telefon: 021 312 88 26, de luni până vineri între orele 09.00 şi 12.00.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută