Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 18/01/2013
Arhiva Zile si Nopti

Un An Nou cu o nouă premieră

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Un An Nou cu o nouă premieră Share Un An Nou cu o nouă premieră


Săptămâna viitoare va avea loc premiera spectacolului „Poveste irlandeză”. Teatrul Național își deschide larg ușile și vă așteaptă cu mic cu mare să intrați în lumea miraculoasă a poveștilor și să vă lăsați vrăjiți de magia acestora.

„Poveste irlandeză” este o feerie în care se întâlnesc trei lumi: cea a spiridușilor, cea a oamenilor și cea a zânelor. Actorii Teatrului Național au pus un pariu cu ei înșiși și au învățat într-un timp record să bată step sub îndrumarea colegului lor Mihai Crăciun și să mânuiască păpuși nemaipomenit de frumoase, create de Gavril Siriteanu.

Scenariul feeriei este semnat de Oana Leahu și a fost scris în baza basmelor populare irlandeze selectate cu grijă și traduse de Monica și Sorin Rusu. Scenografia răpitoare îi aparține Rodicăi Arghir, asistată de Măriuca Ignat. Muzica originală a fost creată de Pedro Negrescu, iar coregrafia spectacolului a fost concepută de Hugo Wolf.

Dacă doriți să aveți parte de o seară ca în povești, vă așteptăm marți, 22 ianuarie, de la ora 19:00, la Sala Mare a Teatrului Național.

Următoarele două reprezentații din această lună vor avea loc în 26 și în 29 ianuarie.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută