Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 17/01/2013
Arhiva Zile si Nopti

Reduceri la spectacole prin plata cu cardul!

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Reduceri la spectacole prin plata cu cardul! Share Reduceri la spectacole prin plata cu cardul!


Că tot e perioada reducerilor, avem pentru voi o veste bună în ton cu discounturile generale. Orice card Banca Românească îi aduce posesorului, începând cu **16 ianuarie**, o reducere suplimentară de 10% la plata biletelor în secţiunea “Evenimente” a site-ului [www.fundeal.ro](http://www.fundeal.ro/evenimente/), ca urmare a parteneriatului exclusiv dintre bancă şi site-ul de reduceri.

De asemenea, în virtutea aceluiaşi parteneriat, toţi cei care achiziţionează bilete de pe secţiunea „Evenimente” a site-ului, beneficiază de un preţ redus cu pâanăa la 50% faţă de cel de la casa de bilete, la evenimente susţinute de **Banca Românească**.

Sub sloganul „“Alege card, primeşti cultură!”, Banca Românească susţtine secţiunea „Evenimente” de pe **FunDeal**, site-ul numarul 1 de groupbuying din România şi, implicit, toate ofertele listate în această secţiune, în perioada 16 ianuarie – 15 martie 2013. Prin acest demers, Banca Românească facilitează accesul la cultură şi ne încurajează să găsim tot mai multe momente pe care să le petrecem împreună cu familia şi prietenii.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută