Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 16/01/2013
Arhiva Zile si Nopti

Mizerabilii

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Mizerabilii Share Mizerabilii


Nu este prima dată când la Hollywood s e ecranizează cel mai cunoscut și notabil roman al lui Victor Hugo – Mizerabilii. Cu siguranță nu este prima dată când s e poate vorbi de o adaptare excelentă a poveștii. Ceea ce vă pot spune despre acest film nu se poate însă rezuma într-o singură propoziție.

În primul rând, fie că ați citi romanul și aveți un minim habar despre ce se va întâmpla, fie nu aveți nicio idee de ce filmul se numește Mizerabilii, vă sfătuiesc să mergeți la cinema pentru a-l vedea. Nu așteptați până intră pelicula în grila de pr ograme a televiziunilor sau până la apariția pe DVD. Merită! În al doilea rând, nu știu cine, în afară de tinerelul și talentatul domn englez Hooper (a regizat The King’s Speech, Longford) s-ar fi încumetat să redea povestea tragică a personajelor lui Hugo într-o versiune muzicală!

Exact asta a fost și reacția mea: “Serios?! Ăștia nu mai știu ce să inventeze?!” M-am înarmat așadar cu tone de răbdare și am urmărit filmul cap-coadă. Concluzia mea? Bun, domnule! Bun. Dacă nu cântau, era și mai bun. Cert este că Hugh Jackman și Anne Hathaway nu doar cântă foarte bine, ci joacă extrem de convingător, dovadă că tocmai au câștigat mult-râvnitele Globuri de Aur pentru rolurile din film. Distribuția este completată de Russell Crowe, Amanda Seyfried, Sacha Baron Cohen și Helena Bonham Carter. Les Miserables, unul din cele mai bune filme ale anului, trebuie negreșit văzut!

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută