Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 14/01/2013
Arhiva Zile si Nopti

Spectacolul LaLaLaDoDo repus în scenă

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Spectacolul LaLaLaDoDo repus în scenă Share Spectacolul LaLaLaDoDo repus în scenă


În data de 18 ianuarie, de la orele 18:00, Teatrul Ion Creangă îi așteaptă pe cei foarte mici, alături de părinții sau bunicii lor, la **spectacolul “LaLaLaDoDo”**. Reprezentația, adresată copiilor cu vârsta între 1 și 3 ani, spune povestea fascinantă a sunetelor și a prieteniei.

Alături de ateliere de teatru şi cursuri, spectacolele din cadrul acestui program se constituie într-o campanie de educare a părinţilor cu privire la psihologia copilului, care îşi creează baza viitorului caracter încă din primii ani de viaţă. Până în prezent, la **Teatrul Ion Creangă**, în cadrul programului Educaţia Timpurie.

Teatru pentru 0-3 ani, au fost realizate 9 producţii: Baloane Colorate, Greierele şi furnica, Cucu Bau cu Ham şi Miau, LaLaLaDodo, Rotocol, Seminţe-Semi, Alb și Negru, Dulapul cu vise și Povestea spicului de grâu. Din **distribuția** spectacolului “LaLaLaDoDo” fac parte actrițele Carmen Palcu Adam și Oana Rusu, în regia Danielei Andrei, muzică realizată deBogdan Burlăcianu.

**Biletele** se pot achiziționa de la casa de bilete a Sălii Rapsodia de pe str. Lipscani nr. 53, iar prețul este 12.72 lei (adulți) și 8.48 lei (copii). Programul reprezentațiilor și al casei de bilete poate fi urmărit pe www.teatrulioncreanga.ro și pe pagina de Facebook/TeatrulIonCreanga.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută