Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 14/01/2013
Arhiva Zile si Nopti

Concert Vunk de ziua chitaristului Gabriel Maga

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Concert Vunk de ziua chitaristului Gabriel Maga Share Concert Vunk de ziua chitaristului Gabriel Maga


Vineri, **18 ianuarie**, toti fanii Vunk se adună in sufrageria True Club pentru a-l sărbatori pe chitaristul trupei, Gabriel Maga. Cu ocazia aniversării, cei de la muzicienii organizează un concert incendiar.

Trupa va sustine primul concert live din anul 2013 şi va delecta auzul publicului cu hiturile ce au propulsat **Vunk** drept una dintre cele mai bune formaţii româneşti de rock. Alături de piesa “Pleacă”, care a fost un hit al anului 2012, băieţii vor cânta şi piese mai vechi precum “Noi o scoatem la capăt”, “Lângă inima mea vine inima ta”, “1000” sau “Prăjitură cu jeleu”.

Chitaristul sărbatorit este membrul formaţiei Vunk din anul 2008, iar înainte a colaborat cu nume mari ca Taxi, Parlament, Crush, Play And Win, Delia Matache, Cream, Horia Brenciu si mulţi alţii. Artistul va împlini varsta de 33 de ani si este a doua oară când îsi sărbatoreşte ziua pe scenă. Pentru detalii vizitaţi pagina de [Facebook](http://www.facebook.com/VunkOfficial) a trupei. Preţul **biletelor** este de 40 de lei şi pot fi găsite si online pe www.iabilet.ro .

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută