Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 10/01/2013
Arhiva Zile si Nopti

Ziua Culturii Naţionale la Teatrul Toma Caragiu Ploiesti

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Ziua Culturii Naţionale la Teatrul Toma Caragiu Ploiesti Share Ziua Culturii Naţionale la Teatrul Toma Caragiu Ploiesti


Data de 15 ianuarie, ziua naşterii poetului Mihai Eminescu a devenit zi a Culturii Naţionale ca urmare a unei legi votate în Parlament în luna noiembrie 2010. Ziua Culturii Naţionale devine astfel o zi în care nu numai celebrăm un mare creator, dar şi o zi de reflecţie asupra culturii românesti, în genere, şi a proiectelor culturale de interes naţional.

Teatrul Toma Caragiu Ploiesti a programat pentru aceasta zi de la ora 18.30 spectacolul Napasta de I. L. Caragiale, in regia lui Cristi Juncu, cu actorii Andi Vasluianu, Ada Simionica, Ioan Coman, Bogdan Farcas,

Cu aceasta ocazie intrarea la spectacol va fi libera, in limita locurilor si se va face pe baza tichetului de loc ridicat de la Agentia de bilete.

Dupa reprezentatie, domnul Lucian Sabados va modera o discutie libera intre protagonistii spectacolului si publicul spectator.

Va asteptam la spectacol.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută