Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 10/01/2013
Arhiva Zile si Nopti

Să începem zâmbind!

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Să începem zâmbind! Share Să începem zâmbind!


Zilele acestea, toată lumea vorbește despre obiective și strategii pentru un nou an mai bun, mai profi tabil, mai vesel etc. Teoretic, dacă ai către ce te îndrepta, nu-ți rămâne decât să te apuci de treabă. Pașii de urmat și-i stabilește fi ecare, iar dacă unii încep prin a se văita că nu primesc ajutor de niciunde, eu prefer o cale mai simplă.

Totul începe de la atitudine. Dacă îl iei pe NU în brațe, ai toate șansele să bați pasul pe loc. Cum ar fi dacă cei mai mulți dintre noi ar vedea jumătatea plină a paharului? Poate că nu am trăi într-o lume ideală, însă cu siguranță ne-
am apropia un pic mai mult de lucrurile pe care ni le dorim.

Știu că este ușor de spus și ceva mai greu de pus în practică, însă dacă începi ziua/luna/anul zâmbind, ai toate șansele să îl închei la fel. Ce contează dacă „numele” anului se termină cu ’13? Trebuie să ne batem ușor pe umăr, ne încărcăm cu energie și ne aruncăm în valurile unui an care poate fi așa cum ni-l dorim.

Nu prea cred în teoria potrivit căreia zarurile au fost deja aruncate, iar nouă nu ne rămâne decât să ne resemnăm cu ceea ce ni se întâmplă. Fiecare doarme așa cum își așterne, iar dacă atunci când tragi linie lucrurile nu stau tocmai așa cum ți-ai dorit, zâmbește și ia-o de la capăt.

Până una alta, să ai un an cu Zile și Nopți pe gustul tău!

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută