Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 10/01/2013
Arhiva Zile si Nopti

Lacul Lebedelor la teatrul Național Cluj

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Lacul Lebedelor la teatrul Național Cluj Share Lacul Lebedelor la teatrul Național Cluj


Diesel Events continuă și în acest an seria evenimentelor culturale deosebite, propunând iubitorilor de cultură un adevărat regal vizual: producția Lacul Lebedelor. Astfel, joi, 17 ianuarie de la orele 18.00, respectiv 20.00 sunteți invitați la teatrul Național Cluj pentru o reprezentație de excepție, susținută de cel mai cunoscut balet pe gheață din lume, Ansamblul de Stat al Baletului pe Gheață din St. Petersburg (Saint Petersburg State Ballet on Ice), care revine la Cluj cu cea mai iubită compoziție a lui Piotr Ilici Ceaikovski, Lacul Lebedelor.

Ansamblul de Stat al Baletului pe Gheață din St. Petersburg a fost înființat în 1967 de către coregraful Konstantin Boyarsky, combinând pentru prima dată în lume baletul clasic cu patinajul artistic. În prezent, singurul ansamblu de balet pe gheață cu drepturi pentru această denumire este condus de directorul artistic Konstantin Rassadin, artist emerit al Rusiei și fost solist al Mariinsky Ballet, elev al lui Rudolf Nuriev.

La Cluj-Napoca, artiștii au susținut pentru prima dată un spectacol în iarna trecută, bucurându-se de un succes răsunător la public. În ceea ce privește spectacolul Lacul Lebedelor, nu mai puțin de două tone de gheață se vor instala la Teatrul Național pentru a pregăti cele două reprezentații din 17 ianuarie, iar evenimentul se anunță unul grandios.

Nu ratați așadar minunata poveste de dragoste dintre prințul Sigfried și Odette, frumoasa transformată în lebădă printr-un blestem.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută