Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 09/01/2013
Arhiva Zile si Nopti

S-a anunţat un actor nou pentru Transformers 4

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii S-a anunţat un actor nou pentru Transformers 4 Share S-a anunţat un actor nou pentru Transformers 4


Aşa e cu francizele şi cu hiturile de box office. Jumătate din tot entertainmentul filmului îl face aşteptarea şi publicitatea, mai ales când lucrurile se schimbă de la o zi la alta şi distribuţia se îmbogăţeşte în mod surprinzător. Regizorul faimoaselor filme Transformers, **Michael Bay**, tocmai a anunţat pe [site-ul său](www.michaelbay.com) numele unui nou actor distribuit în ultima parte a seriei, Transformers 4.

Bay declară oficial că tocmai a fost angajat un nou actor pentru cel de-al patrulea film al francizei ca să joace alături de Mark Wahlberg. E vorba de **Jack Reynor**, un puşti irlandez care a venit în America cu doar 30 de dolari în buzunar. Destul de îndrăzneţ, nu-i aşa?

Regizorul l-a remarcat pe tânărul actor într-un film irlandez grozav, What Richard did. Acesta a mai ţinut să sublinieze că **Transformers 4** nu e un reboot, în ciuda faptului că acest cuvânt tot a tot circulat pe internet şi că filmul va fi foarte diferit de precedentele. Povestea din el are loc la exact 4 ani după războiul din Chicago, facând o tranziţie foarte firească de la ultimul film către noua producţie. “Acesta e motivul pentru care există o distribuţie complet nouă”, a mai completat Bay.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută