Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 09/01/2013
Arhiva Zile si Nopti

Reprezentatie suplimentara Lacul lebedelor la cererea publicului!

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Reprezentatie suplimentara Lacul lebedelor la cererea publicului! Share Reprezentatie suplimentara Lacul lebedelor la cererea publicului!


Una dintre cele mai de succes companii de balet pe gheata din lume, The Imperial Ice Stars, va sosi in premiera la Bucuresti pentru a prezenta spectacolul **„Lacul Lebedelor”**! Desi initial organizatorii programasera o singura reprezentatie – pe data de 2 februarie, ca urmare a vanzarilor foarte mari si a solicitarilor fanilor care doreau bilete la categorii de pret epuizate, spectacolul va avea doua reprezentatii.

Balerinii de la **The Imperial Ice Stars** au urcat pe cele mai mari scene ale lumii, de la Royal Albert Hall din Londra pana la Esplanade Theatre din Singapore. The Imperial Ice Stars au adunat de-a lungul timpului peste 250 de medalii si au impresionat de fiecare data publicul cu salturi spectaculoase si elemente acrobatice desprinse din competitiile olimpice, combinate cu jocuri de lumini, flacari pe gheata, zapada si multa, multa magie.

Pe muzica lui Ceaikovsky, povestea vorbeste despre transformarea unei printese in lebada, de catre un vrajitor rau al carui blestem poate fi spulberat doar de iubirea unui print. Personajul principal al piesei, Odette (lebada alba), este interpretat de **Olga Sharutenko**, campioana mondiala la juniori.

Pentru spectacolele de la Bucuresti **preturile biletelor** sunt urmatoarele: 300 lei (categoria VIP), 250 lei (categoria 1), 200 lei (categoria 2), 150 lei (categoria 3), 100 lei (categoria 4) sau 50 lei (categoria 5). Biletele se gasesc in urmatoarele locatii: Magazinele Biletoo din Unirea Shopping Center, din incinta Cinema Patria, Magazinele Flanco, Librariile Adevarul si Eminescu, Magazinele Diverta, Muzica, Sala Palatului, Palatul National al Copiilor, Statia de Metrou Unirii 1 si reteaua Eventim.

Spectacolul “Lacul Lebedelor” in interpretarea The Imperial Ice Stars va avea loc pe **20 Februarie 2013** la Sala Palatului din Bucuresti (de la ora 16.00 si de la ora 20.00) si pe 21 Februarie la Casa de Cultura a Sindicatelor din Constanta

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută