Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 09/01/2013
Arhiva Zile si Nopti

Chez Michou

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Chez Michou Share Chez Michou


Dacă vreodată ați simțit în Cluj lipsa unui adevărat restaurant parizian, unde să gustați finețuri frantuzești, mâncăruri eclectice, vinuri rafinate, ei bine, avem o veste bună pentru voi. Începând cu acest an nu mai trebuie să vă planificați vacanța de vară în Franța, puteți la fel de bine să vă programați o vizită la cel mai nou și cochet restaurant din chiar centrul Clujului, care, așa cum probabil ați ghicit deja, este un local a cărui bucătărie franceză vă va cuceri de la prima degustare!

Chez Michou – Cuisine Francaise este situat în Piața Unirii la numărul 29, în incina Hotelului Melody, specificul localului fiind dat în primul rând de mâncărurile franceze, iar în al doilea rând de mixul inventiv dintre conceptul unui bistro și al unui restaurant. Astfel, din punct de vedere al structurii, Chez Michou este un spațiu versatil, adaptabil preferințelor clienților, care au ocazia de a savura o cină romantică sau un prânz frugal în partea de restaurant a localului, într-o adevărată ambianță pariziană, dar, la fel de bine se pot bucura de compania prietenilor, la o discuție înfl ăcărată purtată fie la bar, fie în zona bistro.

De la mobilierul realizat în mare parte din lemn (pe noi ne-au cucerit elegantele măsuțe cu fețe de masă albe), la elemente de decor precum un candelabru din fier impresionant, până la meniul rafinat, axat în proporție de 100% pe preparate franceze, gătite cu grijă, pasiune și iscusință sub atenta supraveghere a celor doi bucătari șefi , Deak Istvan și Emanuel Langa, Chez Michou are acel “je ne sais quoi” care te face mereu să revii cu bucurie, pentru a petrece câteva ore într-un veritabil restaurant francez!

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută