Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 08/01/2013
Arhiva Zile si Nopti

Atelier de benzi desenate pentru copii la Galateca!

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Atelier de benzi desenate pentru copii la Galateca! Share Atelier de benzi desenate pentru copii la Galateca!


Sambata, **12 ianuarie**, incepand cu ora 11:00, la **Galateca**, copii vor putea exersa cateva metode simple de constructie a unui personaj, notiuni de cadre si primii pasi in crearea unui scenariu de BD. Cum? Simplu. Artistul BD **Octav Ungureanu** si **Pisica Patrata** au pus la cale un atelier de benzi desenate, pentru copii cu varste intre 7 si 14 ani, parte din calendarul de evenimente al expozitiei Povesti in imagini, benzi desenate, comicsuri.

“Inca de la vernisaj am anuntat ca vom organiza astfel de ateliere iar raspunsul publicului a fost peste asteptari” a declarant Iulia Gorneanu, Project Manager Galateca. “Ne-am bucurat sa aflam ca Pisica Patrata are fani chiar si in randul adolescentilor, care stiau foarte multe despre artist si ii cunosteau lucrarile de street art” a continuat ea.

Atelierul le este dedicat copiilor cu varste intre 7 si 14 ani. **Locurile sunt limitate** iar inscrierile se pot face la adresa galerie@galateca.ro.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută