Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 07/01/2013
Arhiva Zile si Nopti

Începeţi anul la teatru!

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Începeţi anul la teatru! Share Începeţi anul la teatru!


Teatrul Maghiar de Stat „Csiky Gergely” îşi invită publicul la o serie îmbelşugată de spectacole. Gardenia, Devianță, Poliția, Înainte de potop, Prah, Peer Gynt și Toldi vă dau întâlnire în sălile de teatru în luna ianuarie.

Patru femei, parte a aceleiași familii vă vor spune patru povești fascinante în Gardenia, primul spectacol din acest an, ce poate fi vizionat în 6 ianuarie de la ora 19:00, respectiv în 16 ianuarie, de la ora 17:00, în Sala Studio a Teatrului.

Spectacolul Devianță aduce în prim plan istoria şi lumea unei fetițe autiste. Spectacolul poate fi vizionat în data de 9 ianuarie, de la ora 18:00 în Sala Studio a Teatrului.

Prah confruntă un cuplu cu întâmplarea norocoasă a câștigării unui bilet de loterie. Reprezentația poate fi urmărită pe 11 ianuarie, de la ora 19:00, în Sala Studio.

Comedia Poliția este cel de-al patrulea spectacol al lunii ianuarie. Poliţia a creat visul ideal, totul decurge bine. De ce mai e nevoie de poliţie, dacă în ţară domneşte ordinea? La această întrebare aflați răspunsul pe data de 14 ianuarie, de la ora 19:00, în Sala Mare a Teatrului.

Gorila cea înțeleaptă din spectacolul Înainte de potop vă prilejuieşte un moment de reflecţie la propriile valori. În ce fel, puteți afla doar vizionând spectacolul în 19 ianuarie, la ora 19:00, în Sala Mare a Teatrului,

Peer Gynt pleacă într-o călătorie de autocunoaștere. Spectatorii îl pot însoți în această aventură, luni 21 ianuarie și marți 22 ianuarie, de la ora 18:00, în Sala Mare a Teatrului.

Toldi un spectacolul al Universităţii de Teatru şi Film din Budapesta, în regia lui Horvath Csaba, este o baladă clasică maghiară care se adresează publicului de orice vârstă. Cei interesați o pot viziona marți, 22 ianuarie, începând cu ora 14:00, în Sala Mare a Teatrului. Acest spectacol este în limba maghiară și nu se asigură traducere în limba română!

Vă aşteptăm cu drag la teatru!

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută