Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 21/12/2012
Arhiva Zile si Nopti

După Sfârṣitul Lumii vine Marele Schimb

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii După Sfârṣitul Lumii vine Marele Schimb Share După Sfârṣitul Lumii vine Marele Schimb


Între 20 și 23 decembrie, la **Bell’Agio Casa** (Calea Rahovei nr. 157D, zona Uranus/Piața de Flori) sub patronajul Elfilor, ȋn cadrul evenimentului Casa lui Moș Crăciun, se desfăṣoară Marele Schimb de Haine, Cărṭi, Jucării, Accesorii ṣi Decoraṭiuni. Astfel, ȋn reṣedinṭa din Capitală a Moṣului va fi amenajată o zonă specială, **Dressingul Elfilor**.

Pe parcursul a trei zile , între **20 și 22 decembrie**, oricine poate aduce diverse obiecte și haine mai noi sau mai vechi, în stare bună, dar pe care nu le mai folosește ṣi pe care doreṣte să le dea la schimb. Aici pot fi lăsate haine din orice sezon, cărți, cd-uri, dvd-uri ṣi audio book-uri, jucării, obiecte de design interior, accesorii vestimentare (bijuterii, curele, încălțăminte).

Participarea la **Marele Schimb** se face contra unei taxe de 10 lei, care se plăteṣte odată cu predarea obiectele de schimb. Începând de la ora 14:00 va avea loc Marele Schimb de haine, accesorii, cărți și decorațiuni, în cadrul căruia fiecare dintre cei care au lăsat haine și alte obiecte pot lua altele în schimb. Numărul maxim de haine și alte obiecte date spre schimb este de 10.

Produsele care nu vor fi luate de nimeni în urma schimbului vor fi donate organizațiilor nonguvernamentale Asociația Ana și Copiii, Fundația Parada ṣi Centrului de preluare ȋn regim de urgenṭă a copiilor străzii. **Participarea** la Marele Schimb se va face ȋn prima etapă pe bază de ȋnscriere printr-un mail trimis pe adresa anca@creativearts.ro , până la data de 22 decembrie.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută