Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 20/12/2012
Arhiva Zile si Nopti

Un an mai bun!

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Un an mai bun! Share Un an mai bun!


Luna decembrie e cea mai frumoasă. Şi asta nu pentru faptul că este anotimpul alb, care de altfel a devenit cam modest, cam sărăcăcios în zăpadă pentru oraşul de pe Crişul Repede. Este frumos pentru că sunt sărbătorile care ne adună la un loc. Dacă peste an suntem atât de ocupaţi şi sufocaţi de programul încărcat şi de griji, în decembrie ne facem timp pentru a sta cu cei dragi la aceeaşi masă. Dacă americanii au tradiţia curcanului şi a întrunirii familiei de Thanksgiving Day, noi avem porcul la masă şi Crăciunul.

Cel mai frumos moment de familie, atunci când împodobeşti bradul, când te aduni în jurul lui şi cânţi colinde. Şi la doar o săptămână, o altă petrecere. Poate de data asta nu cu familia, dar tot cu cei dragi, cu prietenii. Pe mulţi, bugetul de austeritate nu i-a ajutat să plece la munte, la schi, la săniuş. În oraş, restaurantele, hotelurile se întrec în oferte de Revelion cât mai atractive, mai accesibile şi cu un program cât mai variat. Este şi asta o opţiune, mai ales atunci când nu vrei să ai grija unui meniu, când îţi doreşti să fii servit într-un cadru deosebit, să te bucuri de trecerea dintre ani cu cât mai mulţi prieteni.

Indiferent unde aţi alege să vă petreceţi aceste momente deosebite, fie ca anul care vine să vă aducă în suflete numai bucurii, sănătate şi pe cei dragi mereu alături!

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută