Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 19/12/2012
Arhiva Zile si Nopti

Rosetti Sunset Hill

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Rosetti Sunset Hill Share Rosetti Sunset Hill


Indiferent unde o petrecem, acasă cu familia, în centrul orașului alături de mii de alţi clujeni sau la un restaurant elegant, Noaptea de Revelion este una din cele mai importante sărbători din an. Tocmai din acest motiv, trebuie să acordăm o atenţie deosebită nu doar ţinutei speciale de Revelion, ci și meniului pe care îl vom servi în noaptea dintre ani.

Propunerea mea (în cazul în care planurile de Revelion nu le aveţi încă stabilite), este să optaţi pentru un local în care să fiţi răsfăţaţi. Iar la Rosetti Sunset Hill știu sigur că vă veţi simţi precum niște staruri de cinema, și asta pentru că restaurantul este unul din cele mai rafinate și sofisticate din oraș, oferind clienţilor una din cele mai frumoase panorame ale Clujului, iar în noaptea de Revelion zecile de artificii se pot admira de aici în toată splendoarea lor. În ceea ce privește meniul special realizat pentru această ocazie festivă, Rosetti Sunset Hill vă așteaptă cu cele mai eclectice și sofisticate preparate culinare.

Astfel, veţi putea gusta fie din ouăle de prepeliţă – colesterol 0% (servite pe un pat de ceapă albă, roșie, verde cu focacia casei), creveţii și sepiile negre pe mămăliguţă prăjită. Ciolanul de porc proaspăt și costiţele la cuptor, servite cu varză și ceapă/cartofi în garnitură de legume “agro dolce”, pieptul de porc cu os marinat în lapte, servit cu cartofi aromatizaţi la cuptor sau file-ul de porc cu os fript la tigaie cu cimbru și ierburi aromate sunt doar o parte din delicioasele mâncăruri pe care le puteţi savura la Rosetti Sunset Hill.

Bineînţeles, masa de Revelion vă rezervă numeroase surprize gastronomice, de la aperitive creative, aromate și lejere, până la feluri speciale (pește), torturi și prăjituri savuroase. Nu uitaţi așadar că seara de Revelion o puteţi petrece la Rosetti, într-o ambianţă elegantă, bucurându-vă de o priveliște de vis asupra orașului (ALL INCLUSIVE – 179 Ron, Meniu fără Băuturi – 129 Ron).

– Rosetti Sunset Hill
– Rahovei 7A
– Informaţii & Rezervări:
– Tel: +40 751 301 030
– rosetticluj@mail.com

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută