Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 19/12/2012
Arhiva Zile si Nopti

Happy Holidays!

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Happy Holidays! Share Happy Holidays!


De vreo 3 săptămâni încerc să intru în atmosfera Crăciunului, ascultând colinde non-stop.Tot de atunci bat magazinele, căutând cadouri pentru cei dragi. De la începutul lunii aștept cu emoţie momentul în care telefoanele vor sta liniștite pe silent și nimeni nu mă va deranja. Deja îmi fac planuri să las deoparte laptopul și să uit de Yahoo, Gmail, Facebook, Webmail, jocuri pe net și alte asemenea. Toate astea le fac și le aștept cu mare bucurie. Dar, există ceva ce mă chinuie, ca în fiecare an. Celebrele liste. Bilanţul anului care se încheie, respectiv lista de obiective pe anul următor.

Pentru că în 2012 am dat maiestuos chix cu tot ce mi-am propus, cred că acum voi schimba strategia. Am avut un an normal spre nasol, dar hei!, alţii au dus-o mult mai rău așa că nu am voie să mă plâng. Au fost și părţi bune, am câștigat prieteni noi, am muncit de mi-au fiert creierii, dar la final de zi m-am simţit bine. Am plâns ca un crocodil, am înjurat și am blestemat, dar spre sfârșitul anului am constatat că c’est la vie, nu-i mereu roz. Am pus bazele unor proiecte care sper să prindă rădăcini și să crească, iar dacă nu va fi așa, măcar am încercat.

Iar pentru 2013 nu îmi propun nimic. E prima dată când nu voi promite că mă las de fumat, pentru că știu că n-o să pot. Nu vreau să îmi fixez obiective fantasmagorice. Îmi văd de treabă ș’apăi om vedea. Da, vreau în continuare altceva, tot timpul vreau asta, dar refuz să-mi fac un obicei din a visa și a rămâne la stadiul acela, fără să și mișc două mâini în direcţia visului.

Pe scurt, cred că sunt în aceeași oală cu voi. Fiecare din voi a avut parte de experienţe bune / rele, frumoase sau mai puţin frumoase. Fiecare din voi își dorește un an mai bun și va face tot ce-i stă în puteri pentru a-și atinge scopurile. Așa că…hai să nu mai filozofez…știți și voi ce aveţi de făcut: să vă bucuraţi de sărbători, să vă liniștiţi, să fiţi alături de cei dragi și…evident!…să vă super distraţi! Vă doresc tuturor Zile și Nopţi senine și îmbelșugate!

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută