Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 17/12/2012
Arhiva Zile si Nopti

Daruri de la AIFC pentru fetiţele de la Mărcuş

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Daruri de la AIFC pentru fetiţele de la Mărcuş Share Daruri de la AIFC pentru fetiţele de la Mărcuş


Membrele Asociaţiei Internaţionale a Femeii Creştine (AIFC) Braşov au făcut vineri seara o vizită fetiţelor de la Aşezământul de Binefacere „Sf. Iustina” de la Mănăstirea Mărcuş pentru a le duce daruri. Pentru ca Moş Crăciun să ajungă şi la ele, „Moşul” şi-a îndeplinit datoria, dăruindu-le celor zece fetiţe aflate în îngrijirea Maicii Serafima jucării, rechizite, medicamente, fructe, dulciuri, dar şi bani, atât de necesari acoperirii cheltuielilor de întreţinere din timpul iernii. Toate acestea au fost posibile în urma serii de caritate „Semănând Lumina, culegem Iubirea!” organizată de AIFC în data de 26 noiembrie 2012, la Muzeul „Casa Mureşenilor” şi la sfârşitul căreia s-au strâns donaţii în bani şi produse.

„Este o tradiţie pentru Asociaţia noastră ca, în fiecare an, în postul Crăciunului să mergem la aceste fetiţe cu daruri. Îi mulţumim lui Dumnezeu că am fost alături de îngeraşii de la Mărcuş, îngrijiţi cu atâta dragoste de Maica Serafima, «mami», cum îi spun copilaşii”, afirmă Alexandra Doroş, preşedinta AIFC Braşov.

Pe lângă fetiţele de la Mărcuş, din donaţiile şi sponsorizările primite, AIFC a putut ajuta şi câţiva olimpici de la Colegiul Naţional „Dr. Ioan Meşotă” pentru a merge la un Concurs de Limba Română la Chişinău, dar şi alte cazuri aflate în atenţia AIFC.

AIFC doreşte să mulţumească pe această cale tuturor celor care au făcut donaţii sau au depus eforturi de orice natură pentru a face posibilă această bucurie atât fetiţelor de la Aşezământul de Binefacere „Sf. Iustina” de la Mărcuş, cât şi celorlalte cazuri ajutate de AIFC.

AIFC vă mulţumeşte şi dumneavoastră, celor care ne-aţi sprijinit, de-a lungul acestui an, în demersurile noastre şi vă doreşte să primiţi Sărbătoarea Naşterii Domnului cu sănătate, bucurie şi pace, iar anul ce vine să fie unul mai prosper şi mai fericit!

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută