Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 14/12/2012
Arhiva Zile si Nopti

Editorial fără sens

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Editorial fără sens Share Editorial fără sens


Nu am nici o idee despre ce aş putea scrie în acest editorial. Poate că nici nu contează prea mult ce scrii într-un editorial. Poate că dumneavostră faceţi parte dintre cei cu puţin peste 10% dintre cititorii revistelor care citesc editoriale. Poate că dacă în această pagină aş scrie câteva paragrafe despre istoria Uniunii Sovietice, peste trei sferturi dintre cititori habar nu ar avea că a apărut aşa ceva în Zile si Nopţi.

Oare ce s-ar întâmpla dacă nu ar citi nimeni această pagină? Mai mult, de ce cred toţi editorialiştii că în materialele pe care le scriem trebuie să şi spunem ceva ? Dacă-l priveşti aşa editorialul este dificil de scris… Ei bine, de data asta nu am de gând să spun nimic. Nu-mi doresc decât să umplu spaţiul. Poate, dacă am noroc, ce scriu va avea un sens…

Iarna a venit şi ne-a prins (a câta oară ?) nepregătiţi. Pe toţi. Autorităţi şi locuitori la un loc. În ţările care încă mai au o brumă de civilizaţie străzile sunt curăţate de autorităţi iar trotuarele de către cetăţeni. La noi ? Pauză. Vrem o ţară ca afară, da’ să nu ne strofocăm noi pentru asta. Spun de ani de zile că cea mai grea luptă pentru noi este cea cu mentalităţile. Eram tentat să spun învechite, dar la fel de veche este şi celebra replică a lui JFK. Care? „Gugăliţi” puţin şi veţi înţelege. Dacă nu titlul rămâne valabil.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută