Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 14/12/2012
Arhiva Zile si Nopti

Așteptarea a luat sfârșit: S-a redeschis Club Union!

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Așteptarea a luat sfârșit: S-a redeschis Club Union! Share Așteptarea a luat sfârșit: S-a redeschis Club Union!


După ample lucrări de modernizare și decorare care au durat aproape șase luni de zile, Club Union și-a redeschis porțile tuturor petrecăreților din Sibiu. Cu un look nou, atractiv și mult mai spațios, Union este acum singurul club din Sibiu deschis timp de trei seri la sfârșit de săptămână, de la zece seara până la ultimul client.

Clubul nu mai are nevoie de nicio prezentare, fiind cunoscut în tot Sibiul, însă și cei mai fideli clienți vor fi acum plăcut impresionați de noua imagine. Întregul spațiu a fost regândit și amenajat modern, de la bar și ringul de dans până la toalete și lounge, totul fiind în acest moment la un standard mult mai înalt. Atmosfera este acum una mai sofisticată și elegantă în același timp, clubul fiind luminos și strălucitor. Întregul proces a fost foarte amplu, însă așteptarea meritat cu prisosință. Distracția este din nou la cel mai înalt nivel, pe ritmuri retro și moderne, în noul Club Union căpătând o importanță mult mai mare și ținuta oaspeților, eleganța fiind prețuită.

Petrecerile se țin lanț, de vineri până duminică, și încep de la ora 22:00 până târziu în noapte. Conform noului program, Union a devenit singurul club în adevăratul sens la cuvântului unde distracția este la ea acasă inclusiv duminica seara. De altfel, gama de servicii nici că putea fi mai completă: o ieșire seara la restaurant, într-o atmosferă caldă și plăcută, se transformă în doi pași într-o noapte în club. De ofertele la băuturi și promoțiile imbatabile la sticlele de tărie, vă convingeți singuri.

Și cum în perioada aceasta toată lumea se gândește al petrecerea de Revelion și la distracția dintre ani, vă spunem noi cea mai tare ofertă din oraș. În Union Club petrecerea de Revelion costă doar 50 lei, iar la restaurant oferta este de 200 de lei de persoană. Cu tot ce trebuie! Spațiul și combinația de restaurant/club este ideal și pentru petreceri private sau petreceri de firmă, pentru sfârșitul de an.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută