Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 13/12/2012
Arhiva Zile si Nopti

Impodobeste bradul in scop caritabil!

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Impodobeste bradul in scop caritabil! Share Impodobeste bradul in scop caritabil!


Bradul impodobit si stralucitor este pentru multi copii indispensabil pentru ca magia Sarbatorilor de Iarna sa fie completa in sufletele lor. Este incredibil cum un singur simbol al Craciunului poate aduce asa de multa speranta si bucurie in atat de multe inimi. **Roaba de cultura** organizeaza weekendul acesta un eveniment de sfarsit de an unic si cu scop nobil: toti cei prezenti vor impodobi un brad iar, la sfarsit, acesta va fi facut cadou!

Sambata, **15 decembrie**, Roaba de cultura isi instaleaza sediul iernatic in **Herastrau**, pe pajistea Pescarus. Incepand cu orele 13:00, magia incepe cu vin fiert, colinde si ceai cald, asta ca sa va incalziti in timp ce scrieti mesaje pe globuri, pregatiti daruri si impodobiti un frumos brad in ghiveci! De fapt, planul celor de la Roaba de cultura este sa faca alaturi de cei prezenti si binevoitori o surpriza **Centrului de Primire Urgenta Copil Abuzat – Fete**.

Daca doriti sa contribuiti la surpriza puteti aduce lucruri de acasa pe care nu le mai folositi : carti, CD-uri sau DVD-uri cu muzica si filme, culori, carioci, rechizite, orice credeti ca ar face mai fericite fetele din Centru. Acestea au varste cuprinse intre 0 si 17 ani. Gasiti mai multe detalii despre eveniment pe [pagina de Facebook Roaba de Cultura](http://www.facebook.com/events/450458671668047/)

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută