Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 13/12/2012
Arhiva Zile si Nopti

Concertul Salvadore Adamo s-a amânat!

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Concertul Salvadore Adamo s-a amânat! Share Concertul Salvadore Adamo s-a amânat!


**Salvatore Adamo** urma să concerteze la Sala Palatului din Bucureşti pe **18 decembrie** 2012. Din păcate, acest concert nu va mai avea loc la data stabilită din cauza unor probleme de ordin tehnic invocate de organizatorii concertului, astfel încăt aceştia se văd nevoiti **să amâne concertul**!

Organizatorii evenimentului se află momentan în discuţii cu managementul artistului pentru reprogramarea concertului, însă până la confirmarea unei noi date există două variante pentru persoanele care deja au achizitionat bilete la concertul din Bucureşti.

Astfel, persoanele cu tichet cumpărat pot alege să primească banii înapoi sau le pot schimba cu bilete la alte evenimente organizate de Project Events. Printre acestea se numără concertul lui **Andrea Bocelli** din 25 mai la Romexpo sau baletul pe gheaţă „Lacul Lebedelor” în interpretarea **The Imperial Ice Stars**. Spectacolul din urmă va avea loc la Sala Palatului pe 2 februarie sau pe data de 6 februarie, la Constanţa!

Cei ce aleg **să primească banii** înapoi trebuie să meargă la punctul de vânzare de la care s-a achiziţionat biletul. Va fi rambursată doar suma reprezentând pretul biletului (fără alte comisioane sau servicii) pe care cumparatorul îl poate prezenta ca fiind intact şi valid. Perioada de recuperare a banii este între **17 decembrie 2012 – 17 februarie 2013**!

Cei ce aleg **să schimbe biletul** pentru concertul Salvatore Adamo cu un alt spectacol trebuie să meargă la magazinul Biletoo.ro din Unirea Shopping Center (parter, intrarea de lângă McDonald’s) şi să prezinte biletul intact şi valid. Vor primi în schimb un bilet la evenimentul ales, la o categorie de bilete similară.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută