Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 13/12/2012
Arhiva Zile si Nopti

Adio Sibiu Baroc! Trăiască Sibiu Smart!

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Adio Sibiu Baroc! Trăiască Sibiu Smart! Share Adio Sibiu Baroc! Trăiască Sibiu Smart!


În doar câteva zile se încheie anul cultural Sibiu Baroc. Luați pe nepregătite, spuneți repede câte evenimente baroc țineți minte din 2012? Dacă e să fiu sincer, chiar dacă am fost prezent la majoritatea, în momentul acesta nu pot enumera trei evenimente baroc majore, de peste an. Poate doar festivalul Huet Urban însă nu mai știu exact cu ce a fost, țin minte numai prinții și prințesele care au umblat prin oraș sau au întâmpinat turiștii în gară.

Pe de altă parte, pot înșira o listă întreagă de festivaluri, spectacole și evenimente foarte bune, cu care Sibiul ne-a obișnuit de-a lungul anilor, dar care nu prea au nimic de-a face cu barocul. Și Festivalul Internațional de Teatru a avut o componentă micuță dedicată barocului, și Artmania, și Festivalul Internațional de Jazz și câte și mai câte…

Dar asta a fost în 2012, ori noi privim înainte și vedem anul 2013 Sibiu SMART și universitar. An închinat vieții studențești, tinerilor și Sibiului efervescent. An dinamic și amademic în același timp. Deștept dar și pus pe distracție. Până în acest moment nu se știe niciun eveniment major SMART din 2013. Dar pun pariu că Festivalul de Jazz va scoate în față galele studențești, cel de teatru va evidenția școala de teatru de la ULBS, Artmania va avea expoziții și concerte dedicate tinerei generații și așa mai departe. Ceea ce, în definitiv, nu este tocmai rău. Dar nici foarte SMART.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută