Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 12/12/2012
Arhiva Zile si Nopti

Patzaikin Fashion exclusiv la Marche du Noel

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Patzaikin Fashion exclusiv la Marche du Noel Share Patzaikin Fashion exclusiv la Marche du Noel


În weekendul 15-16 decembrie, la **The Ark**, în cadrul **Marché de Noël 2012**, Patzaikin Fashion prezintă Preview & Prototype Sales: o incursiune în colecţia de primăvară – vară 2013 şi o ocazie de a sta de vorbă cu designerul – creator al colecţiei, Oláh Gyárfás şi cu Ivan Patzaichin, multiplul campion ce a servit drept sursă de inspiraţie pentru brand.

Noua colecţie **Patzaikin** propune un stil degajat, definit de o tăietura urbană, avangardistă, privilegiind nuanţele liniştite de bej şi gri pal, denimul închis. **Preview & Prototype Sales** pune în valoare intenţia declarată a colecţiei de a regăsi, prin intermediul design-ului contemporan calea spre natură. Accesoriile din papură sunt lucrate manual la atelierul Patzaikin din Chilia Veche.

10% din vânzările din cadrul acestui eveniment vor merge direct către Asociaţia “Ivan Patzaichin – Mila 23, în sprijinul proiectelor de antreprenoriat social cu localizare în Deltă. Acestea sunt gândite pentru a forma un lanţ de rezultate palpabile: promovarea turismului cu barca cu vâsle, o şcoală pentru marangozi (meşteşugarii bărcilor din lemn specifice Deltei), un nou tip de barcă din lemn (canotca – o combinaţie între lotcă şi canoe), o reţea de infrastructură ecoturistică (trasee, centre de închiriat bărci, ghizi specializaţi, destinaţii), valorificarea tradiţiilor şi produselor locale.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută