Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 12/12/2012
Arhiva Zile si Nopti

Cuptorul Vrăjitoarelor

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Cuptorul Vrăjitoarelor Share Cuptorul Vrăjitoarelor


Pizzeria-restaurant Cuptorul Vrăjitoarelor din Hărman, strada Mihai Viteazu nr. 329, activează de aproape trei ani şi au reuşit săşi formeze un public fidel datorită preţurilor mici şi promoţiilor atractive, precum şi a calităţii excepţionale a produselor, devenind cei mai populari din zonă din punct de vedere al livrărilor la domiciliu, care pot fi făcute şi de la Braşov, nu neapărat din Hărman.

„De un an de zile ne primim oaspeţii în restaurantul nostru, aflat la aceiaşi adresă, unde, într-un ambient rustic şi primitor, le oferim un meniu variat (pizza, paste, salate, minuturi, deserturi) la preţuri excepţionale. S-a dovedit că cei care ne-au trecut pragul au devenit obişnuiţi ai casei. Oaspeţii noştri beneficiază de parcare şi acces wireless gratuit la internet. Organizăm mese festive şi petreceri private (maximum 40 de persoane) la preţuri negociabile (nu se plăteşte închirierea sălii), de asemenea, venim în sprijinul firmelor din zonă, şi nu numai, cu o variată ofertă de catering la un imbatabil raport preţ-calitate”, ne spun profesioniştii de la Cuptorul Vrăjitoarelor. Pentru mai multe informaţii, intraţi pe www.cuptorulvrajitoarelor.ro. Şi „nu uitaţi, suntem o afacere de familie, deci NE PASĂ”!

– Cuptorul Vrăjitoarelor
– Hărman
– str. Mihai Viteazu nr. 329

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută