Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 07/12/2012
Arhiva Zile si Nopti

Hollywood Multiplex te trimite la munte de Revelion!

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Hollywood Multiplex te trimite la munte de Revelion! Share Hollywood Multiplex te trimite la munte de Revelion!


**Gerard Butler**, interpretul unui fost fotbalist, îşi dă seama că sportul i-a răpit prea mult din timpul pe care ar fi putut să-l petreacă alături de fiul său, aşa că decide să antreneze echipa acestuia tocmai pentru a recupera anii pierduţi.

Aceasta este intriga cele mai noi comedii romantice care rulează acum la cinema, Mereu în offside, care îi are ca protagonişti pe Gerard Butler, Jessica Biel şi **Uma Thurman**.

În comedia **Mereu in Offside**, Gerard Butler este de-a dreptul hărţuit de admiratoarele Catherine Zeta-Jones, Uma Thurman şi Judy Greer, care concurează agresiv pentru atenţia lui.

Cu siguranţă ai fost şi tu, cel puţin o data, în situatia de a respinge avansurile uneia sau mai multor persoane care te curtau insistent.

Aşadar, cei de la **Hollywood Multiplex** te invită să le povesteşti cea mai amuzanta situaţie de acest gen, ca şi comentariu în pagina de Facebook http://www.facebook.com/mereuinoffside?ref=ts&fref=ts, şi poţi câştiga un Revelion la munte alături de persoana care până la urmă te-a cucerit!

Deci nu-ţi rămâne decât să mergi la film până pe **17 decembrie**, să păstreazi biletul şi să te înscrii la concurs!

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută