Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 07/12/2012
Arhiva Zile si Nopti

Bonnie Tyler vrea hotel de 5 stele, solar şi piscină

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Bonnie Tyler vrea hotel de 5 stele, solar şi piscină Share Bonnie Tyler vrea hotel de 5 stele, solar şi piscină


Celebra **Bonnie Tyler** va concerta la Bucureşti sâmbăta aceasta, 8 decembrie la Sala Palatului. Toată perioada în care artista va sta în capitală trebuie să fie conform cerinţelor trimise de către managementul artistei.

Astfel, pe tot parcursul şederii în România, Bonnie Tyler va circula cu o limuzină Audi şi va avea la dispoziţie un bodyguard personal.

Managementul artistei a ţinut să sublinieze în cerinţele trimise că Bonnie Tyler nu doreşte sub nicio formă să i se pună la dispoziţie o limuzină-stretch, deoarece aceste automobile nu îi plac deloc.

În backstage artista va servi Coca-Cola Zero, ceai englezesc, îndulcitor, lapte cu conţinut scăzut de grăsimi, vin roşu produs în Chile şi vin alb din Noua Zeelanda.

De la prima şi până la ultima cerinţă, Bonnie Tyler arată ca nimic nu este ales la întâmplare, artista dovedind că are gusturi fine şi că apreciază în mod deosebit alimentele sănătoase. Pe lângă cele mai sus menţionate, artista a cerut sandwich-uri cu ton, brânză, vită, salate şi alune.

Vedeta a dorit să stea la un hotel de 5 stele dotat cu solar, piscină şi sală de fitness. Nimic de mirare dacă ne gândim la cum arată Bonnie…

Înca din tinerete, Bonnie a fost o aparitie spectaculoasa. Dar poate putini stiu ca Bonnie Tyler are o gândire modernă în ceea ce priveşte tratamentele minune ce stau în slujba frumuseţii.

Artista foloseşte de câteva ori pe an **botox-ul**, noua substanţă care le asigură doamnelor tinereţe veşnică şi un look impecabil. În câteva interviuri artista a declarat că este fanul acestei substanţe şi o foloseşte cu plăcere, însă cu mici rezerve, deoarece îi place să arate cât mai natural.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută