Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 06/12/2012
Arhiva Zile si Nopti

Eveniment unic difuzat live la The Light Cinema

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Eveniment unic difuzat live la The Light Cinema Share Eveniment unic difuzat live la The Light Cinema


Pe **7 decembrie**, de la ora 21:30, mii de spectatori europeni vor împărtăşi emoţia de a urmări premiera mondială a noului film de la Nuit de la Glisse “Pushing The Limits”.

Premiera are loc la Paris la Grand Rex, iar filmul va fi difuzat simultan în 500 de cinematografe din întreaga lume.

Tema propusă pentru ediţia din 2012 se numeşte **Pushing the limits** şi este un tribut adus incredibilelor progrese realizate în domeniul sporturilor de acţiune, de-a lungul ultimilor ani.

Acest eveniment va fi, de asemenea, o ocazie unică de a recompensa unele dintre cele mai bune filme independente scurte de pe internet.

Seara va fi dedicată unei legende moderne a sportului, invitatul special şi maestru de ceremonii: Robby Naish (campion mondial la windsurf 1983 – 1987 si campion PWA in 1988, 1989 si 1991).

**Robby Naish** este unanim recunoscut drept cel mai mare windsurfer din toate timpurile. El a şocat lumea windsurfingului câştigând primul său Campionat Mondial la vârsta de doar 13 ani în 1976 şi apoi câştigând înca 22 de titluri în urmatorii 16 ani.

Seara va începe cu difuzarea în direct a galei de la **Grand Rex Paris** unde vor fi prezenţi Thierry Donard, Robby Naish si Martyn Ashton, iar incepand cu ora 22:15 va incepe difuzarea filmului “Pushing The Limits”.

Evenimentul din capitală va fi găzduit la **The Light Cinema** începând cu orele 21:30

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută