Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 04/12/2012
Arhiva Zile si Nopti

Pohtiți la Cafeneaua Veche!

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Pohtiți la Cafeneaua Veche! Share Pohtiți la Cafeneaua Veche!


Cafeneaua Veche se află pe strada Lăpușneanu nr. 16, lângă Muzeul Unirii, strada istorică pe unde s-au plimbat personalități marcante ale culturii și politicii române.Putem aminti de Palatul Cuza, Eminescu, Creangă, V. Alecsandri, de fapt de toți junimiștii de la 1883.

Cafeneaua Veche, într-un spațiu restrâns, și-a propus prin amenajarea interioară să recreeze atmosfera perioadei interbelice, oferind onorabilei clientele un ambient rafinat, amintind de elita societății de odinioară. Avem în meniul nostru o cafea specială la ibric, prin care încercăm să-i ajutăm pe clienții noștri, elevi olimpici ieșeni, studenți, actori, scriitori, artiști plastici, medici, profesori universitari, de fapt spuma intelectualității de azi și de mâine, să uite de problemele cotidiene relaxându-se pentru câteva momente pe fundalul muzicii de altădată în locul unde Creangă și Eminescu se regăseau la un pahar de vin.

Cafeneaua Veche, de mărimea unei odăi pe strada Lăpușneanu, reușește uneori să creeze evenimente de neuitat, începând de la cereri în căsătorie, ședințe foto în prag de nuntă, lansări de carte, expoziții de pictură, muzică live cafe-concert la pian și vioară, recitări de versuri, spectacole cu artiști ai muzicii jazz și blues și nu în ultimul rând, lansarea unui proiect pentru prima oară la Iași ,care are ca scop inființarea unui club “IQ” pentru elevii olimpici ieșeni. Fiind în pragul sărbătorilor de iarnă, vă dorim din toată inima, onorabilă clientelă, sărabători creștinești, pline de lumină si bogăție sufletească! La Mulți Ani 2013!

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută