Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 04/12/2012
Arhiva Zile si Nopti

Palatul Bragadiru: magie în miez de Bucureşti

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Palatul Bragadiru: magie în miez de Bucureşti Share Palatul Bragadiru: magie în miez de Bucureşti


Palatul Bragadiru este un loc magic, asa cum putine se mai gasesc in Bucuresti. Este de ajuns sa treci de usa maiestuoasa de lemn de la intrare si te vei trezi intr-o alta lume, de inceput de secol XX, pe cand Bucurestiul isi capata renumele de “Micul Paris”. Pe atunci petrecerile aveau clasa, totul fiind acoperit de ceata parfumata a decadentei si a muzicii bune, cantata cu pasiune.

Palatul Bragadiru este unul dintre reperele Bucurestiului din acele vremuri, istoria locului masurandu-se in peste 100 de ani de fast. Acum, Palatul este ales pentru organizarea diverselor evenimente, de la petreceri private la concerte de camera, petreceri tematice si lansari de branduri de renume. Insa, punctul forte al Palatului Bragadiru il reprezinta tocmai arhitectura lui speciala, pastrata in stare excelenta de-a lungul timpului. Un hol mare la intrare, marginit de doua scari imense, asa cum se construia pe la 1900, reprezinta preambulul unei sali de bal superbe, cu un balcon interior discret si unul generos, exterior. Insa, asa cum spune un vechi proverb, o vizita face cat o mie de cuvinte, deci cel mai bun mod de a-ti face o parere despre Palatul Bragadiru este trecandu-i pragul.

Ionut Ivanov si Valentin Luca, doi barmani care au impresionat la “Romanii au Talent”, au dat emotii pozitive audientei, cu un spectacol incredibil de flair. Mancarea face casa buna cu bautura, asa ca show-ul celor doi barmani a fost completat de unul de live cooking, cu urmari delicioase. Acesta a fost sustinut de John Menumorut, bucatarul care conduce echipa de profesionisti in arte culinare de la Palatul Bragadiru. . Atmosfera a fost detensionata de bufonul de serviciu, care s-a pozat alaturi de vedete, oameni de media, jurnalisti si o mare parte dintre cei peste 600 de invitati care au umplut Palatul Bragadiru la lansarea de pe 13 noiembrie 2012.

Video Lansare Palatul Bragadiru:
https://www.youtube.com/watch?v=A4mf7iWnu3E

Pentru sfarsitul de an, Palatul Bragadiru pregateste o noapte cum n-ai crede ca poti petrece in Bucuresti. Vei avea ocazia de a ii revedea pe concurentii tai preferati de la “Vocea Romaniei”: Cristian Sanda, Robert Patai, Lucia Dumitrescu, Ana Maria Alexie, dar si trupa de cover-uri “Colors in Stereo”. Trecerea dintre ani o vei face razand, in fata unui spectacol de Stand-Up Comedy de senzatie. Nu-ti uita pantofii de dans si port-tigaretul, daca vrei sa fii admirat pe covorul rosu!

Citeste mai multe detalii despre oferta de Revelion la palatul Bragadiru accesand site-ul www.palatulbragadiru.ro sau [pagina de Facebook a evenimentului](http://www.facebook.com/events/143633745785006/?fref=ts).

Si cum un loc de poveste merita o lansare pe masura, Palatul Bragadiru a fost celebrat printr-o petrecere de pomina, nu cu mult timp in urma, cu invitati unul si unul, trubaduri, mancare buna, fum de tigareta si bauturi fine. Pe scena au urcat Klaus Waldeck si trupa lui, naturali in decorul Palatului Bragadiru, “Ballroom Stories” si “Make My Day” rezonand perfect cu publicul din sala. Dovada pozele din galeria foto.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută