Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 04/12/2012
Arhiva Zile si Nopti

O lună în Thailanda proiecții speciale la Sibiu și Târgu Mureș

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii O lună în Thailanda proiecții speciale la Sibiu și Târgu Mureș Share O lună în Thailanda proiecții speciale la Sibiu și Târgu Mureș


Săptămâna aceasta, “O lună în Thailanda” ajunge la Sibiu și Târgu Mureș, pentru întâlniri speciale cu publicul.

Miercuri, 5 decembrie, de la ora 20:00, co-scenaristul filmului, Vlad Trandafir și actrița Victoria Răileanu vor participa la proiecția filmului de la Oldies Pub din Sibiu (Strada Nicolae Bălcescu nr. 13).

Pentru vineri, 7 decembrie, Parada Film a pregătit o proiecție specială la Târgu Mureș, în J’ai Bistrot (Piața Mărășești nr. 6), începând cu ora 20:00. După film, spectatorii vor putea discuta cu co-scenaristul Vlad Trandafir și actrița Sînziana Nicola.
Săptămâna viitoare, “O lună în Thailanda” călătorește la Galați – 13 decembrie, Club Zodiar, Iași – 14 decembrie, Club Zona, Suceava – 14 și 15 decembrie, sala Auditorium „Joseph Schmidt” din cadrul Universității „Ștefan cel Mare”.

“O lună în Thailanda” spune povestea lui Radu (Andrei Mateiu) care, în noaptea Anului Nou, descoperă că nu e mulțumit de viața lui sentimentală și decide să se despartă de prietena sa, Adina (Ioana Anastasia Anton). Pornește într-o călătorie prin cluburile și petrecerile bucureștene în căutarea fostei iubite (Sînziana Nicola). Dar este oare ea femeia de care Radu are nevoie cu adevărat?

Din distribuţie mai fac parte actorii: Tudor Aaron Istodor, Raluca Aprodu, Victoria Răileanu, Ionuț Grama, Sabina Posea, Bogdan Cotleț, Ștefan Munteanu, Simona Ghiță.

“O lună în Thailanda” rulează în perioada 23-29 noiembrie în București și în mai multe orașe din țară. În capitală filmul va putea fi văzut la Cinema City Cotroceni (AFI Palace Cotroceni), Cinema City Sun Plaza (Sun Plaza Berceni), Movieplex (Plaza România Militari), Hollywood Multiplex (București Mall Vitan), Grand Cinema Digiplex (Baneasa Shopping City), Cinema Union și Sala Elvira Popescu. În Cluj-Napoca, lungmetrajul de debut al regizorului Paul Negoescu va rula la Odeon Cineplex (Polus Center), Cinema City Cluj (Iulius Mall). În plus, filmul va fi mai fi proiectat la Cityplex Constanța (Tomis Mall), Cityplex Brașov (Eliana Mall), Cityplex Tulcea (Coral Plaza Mall), Cortina Digiplex Oradea (Oradea Shopping City), Cinema City Arad (Atrium Mall), Cinema Slatina.

Paul Negoescu a participat anul acesta, cu debutul său în lungmetraj – “O lună în Thailanda” – la Festivalul Internațional de Film de la Veneția, în secțiunea “Settimana della Critica”; Festivalul Internațional de Film Francofon de la Namur, în competiția “Emile Cantillon”; la Festivalul de Film de la Zurich în competiția oficială; la Festivalul Noului Cinema de la Montreal, în selecția internațională; în competiția oficială a Festivalului de film de la Cottbus dar și în selecția internațională a Festivalului Internațional de Film de la Salonic.

Filmul “O lună în Thailanda”, o producţie Hi Film, în co-producție cu Abis Studio, este realizat cu sprijinul Centrului Naţional al Cinematografiei și cu participarea HBO România.

“O lună în Thailanda” a fost dezvoltat în cadrul CineLink la Festivalul de Film de la Sarajevo și în cadrul atelierului Premiers Plans coordonat de actrița Jeanne Moreau, iar scenariul filmului a fost finalist al concursului HBO.

Trailerul filmului poate fi vizualizat aici: www.olunainthailanda.ro
Distribuit de Parada Film.
Văzut de Radio Guerrilla
Susținut de Cinemagia, PORT.ro
Parteneri media: Digi 24, Cocor Media Channel, BeWhere!, Modernism.ro, Hotcity.ro, Urban.ro, Vice, Feeder.ro, Orasulm.eu, Filmreporter.ro, Cinemarx.ro, Energiea, Hipmag.ro, Raluk.ro, Sub25.ro, Liternet.ro

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută