Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 04/12/2012
Arhiva Zile si Nopti

Media Prom, o nouă eră media

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Media Prom, o nouă eră media Share Media Prom, o nouă eră media


**Media Prom**, cel mai inedit eveniment al anului, aduce laolată profesioniștii media cu aspiranții la o carieră în domeniu. Jurnaliști, specialiști în comunicare și în publicitate se vor întâlni într-un mediu informal cu studenții care doresc să le calce pe urme.

Evenimentul este în același timp Balul Bobocilor de la **Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării**, din cadrul Universității din București. Media Prom este unic în România și are o tradiție de 5 ani.

Evenimentul este structurat în trei părți care îmbină perfect trei cuvinte cheie din viața oricărui profesionist: **networking**, **competiție** și **distracție**.

Prima parte a evenimentului, **Media Mingling**, pune accentul pe networking. Astfel, timp de o oră și jumătate, tinerii aspiranți la o carieră în media vor avea ocazia să discute cu cei mai tari profesioniști din domeniu într-un cadru informal.

**Mass-Media Star**, a doua parte a evenimentului, pune accentul pe competiție: zece boboci urcă pe scenă pentru a-și demonstra talentul de comunicatori.

Creativitate, spontaneitate, simțul umorului – sunt doar câteva dintre calitățile pe care un juriu format din profesioniști media le va nota. Cei mai talentați din concurs vor pleca acasă cu un job în domeniu și cu o mulțime de premii.

A treia parte a evenimentului, **Media Party**, începe cu un concert **Vunk** și se termină cu o petrecere care va dura până în zori. La eveniment vor cânta și cei de la Plastik Charm și Flavian Georgescu, fost concurent X Factor.

Media Prom va fi prezentat de **MC Shurubel** și va avea peste 600 de participanți, dintre care 100 vor fi profesioniști media. Evenimentul va avea loc marţi, **11 decembrie**, în **Silver Church** începând cu orele 20. Prețul unui bilet este 20 lei.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută