Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 04/12/2012
Arhiva Zile si Nopti

Concert de lansare a Galeriilor Titan: Connect-R şi Andreea Bănică

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Concert de lansare a Galeriilor Titan: Connect-R şi Andreea Bănică Share Concert de lansare a Galeriilor Titan: Connect-R şi Andreea Bănică


Sâmbătă, 8 decembrie, **Galeriile Titan** îşi deschid porţile şi oferă o zi specială tuturor. Începând cu ora 10, va începe distracţia! Spectacole de magie și alte jocuri pentru copii, shopping, premii și multe alte surprize, toate la Galeriile Titan. Evenimentul se va încheia seara, când veţi fi invitaţi la super – concertul **Connect- R** și **Andreea Bănică**.

Noul centru comercial are 15.000 de metri pătrati şi în curând se vor deschide parterul si primele două etaje, urmând ca până în primăvara anului viitor să fie disponibile publicului larg încă trei etaje. Galeriile Titan doresc a fi un centru comercial de proximitate, clienţii beneficiind de un **mix de servicii** şi produse mult mai complex decât cel oferit până în prezent.

În ianuarie, Galeriile Titan vor găzdui inclusiv un spaţiu dedicat sportului, o sală nouă cu aparatură ultramodernă, numit Titan Fitness. De asemenea, în complex vor mai fi incluse un supermarket Mega Image de 700 metri pătraţi, servicii de telefonie mobilă, farmacie, magazine cu produse cosmetice şi cadouri, salon de înfrumuseţare, zonă specială de restaurante şi numeroase magazine de fashion.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută