Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 03/12/2012
Arhiva Zile si Nopti

Amintiri…

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Amintiri… Share Amintiri…


Stând de vorbă la o cafea mi-am adus aminte de perioada liceului. Cum ne distram, pe unde ieșeam, ce oameni cunoșteam? Pe lângă faptul că nu-mi dau seama cum stăteam în fiecare zi la ore, pierzând o zi întreagă ascultând niște oameni, îmi aduc aminte de momentele în care se anunța câte o ieșire.

Băteam la pas fiecare cafenea de prin centru și câteva cluburi. Nu conta unde ieșeam și nici la ce oră ne întorceam. A doua zi eram oricum prezenți la ore. Cel mai drag îmi aduc aminte de momentul în care deja dădusem **Bac-ul** și admiterea la facultate.

Aveam impresia că toate greutățile s-au terminat și am pus la cale o vacanță pe cinste. Noroc că una dintre colege și bune prietene avea un apartament la mare. Am petrecut toată luna august în **Constanța**. M-am întors în septembrie în București mai albă decât plecasem. E și normal ținând cont că noi abia pe seară ieșeam la plajă.

În **facultate** lucrurile s-au mai schimbat. Nu din punct de vedere al ieșirilor, însă pe măsură ce-a trecut anul I, II îți dădeai seama că trebuie să te concentrezi puțin mai mult pe ce ai de gând să faci din punct de vedere profesional și nu bețivăneală.

Uram că pot să ies numai la finalul săptămânii, n-am fost nicoodată de acord cu această standardizare a ieșirilor. De ce nu pot să ies când am eu chef și dacă am chef lunea, atunci lunea să fie paranghelie. Aiurea. Toți colegii ieșeau fix la finalul săptămânii.

Câțiva ani mai târziu și cu o idee mai concretă a lucrurilor pe care vreau să le fac, îmi dau seama că am ieșit din standardul pe care l-am urât atât de mult.

După ce m-am adaptat programului de muncă am învățat să jonglez cât de cât cu nopțile pierdute în oricare moment al săptămânii. Și este atât de bine, încât n-am nicio reținere în a răspunde la: Ce faci? Ieși sâmbătă? Nu n-am chef, am chef să ies marți.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută