Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 30/11/2012
Arhiva Zile si Nopti

Insula Adei Milea

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Insula Adei Milea Share Insula Adei Milea


În ultima zi a Festivalului Internaţional de Teatru INTERFERENȚE, mai exact duminică, 9 decembrie, de la ora 17.00, clujenii care nu au avut până acum ocazia de a viziona un excelent spectacol-concert de Ada Milea, Insula, vor avea șansa de a se bucura de un adevărat regal audio-vizual.

Spectacolul Adei Milea, sau cum s-ar spune, Insula ei, aduce în prim-plan povestea lui Robinson. Un Robinson care trăiește într-o mare singurătate, pe o insulă cu adevărat pustie, dar în mod paradoxal, populată de oameni. Așadar, tema centrală a spectacolului este însăși singurătatea, pe care Ada Milea o exploatează magistral atât de punct de vedere al întâmplărilor (o serie de căutări, urmăriri, întâlniri, despărțiri, regăsiri și din nou, despărțiri vor face deliciul publicului, mai cu seamă datorită textelor tipice Naum), cât mai ales din punct de vedere muzical și scenografic.

Din distribuția acestui excelent concert teatral fac parte nume importante ale Teatrului Național Cluj, precum Cătălin Herlo, Miron Maxim, Anca Hanu, Adrian Cucu, Ramona Dumitrean, Cristian Grosu, Irina Wintze, Adriana Băilescu, Romina Merei, Silvius Iorga, Cristian Rigman, Chitară – Ada Milea. Spectacolul a obținut pe lângă alte numeroase nominalizări, Premiul special al juriului în cadrul Festivalului Internațional de Teatru „Atelier“, ediția a XX-a, Baia-Mare, respectiv Premiul pentru cea mai bună actriță în rol secundar – Irina Wintze, Adriana Băilescu și Romina Merei, pentru rolul Bunicile Selkirke, Festivalul Internațional de Teatru „Atelier“, ediția a XX-a, Baia-Mare.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută