Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 30/11/2012
Arhiva Zile si Nopti

Campania “Credem în tine”

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Campania “Credem în tine” Share Campania “Credem în tine”


Campania „Credem în tine”, derulată prin colaborarea Asociației Umanitare ”Alexandra Nanu” și Asociația Internațională de Tineret ”Become”, îşi propune să aducă tinerilor care provin din familii defavorizate speranţă în suflet şi imboldul de a-şi depăşi statutul social, prin posibilitatea finalizării studiilor, extrem de utile pentru o carieră demnă de urmat în viaţă. „Credem în tine” îşi propune un program pe termen lung la care, de ce nu, în viitorul apropiat să se alăture în sprijinirea educaţiei şi alte entităţi cu putere financiară.

În 2012 campania se va finaliza cu un grandios şi inedit eveniment artistic, respectiv un concert susţinut de Radu Nechifor, Magic Band şi Sebastian Stan precum şi de invitaţii Neluţu Hordobeţ şi formaţia “Junetrip”. Evenimentul se va desfăşura sâmbătă, 8 decembrie, la Sala Thalia din Sibiu, de la ora 18:00. Biletele se pot achiziţiona de la Sala Thalia, începând cu 26 noiembrie, între orele 12 :00 şi 16 :00. Preţul unui bilet este de 10 lei, iar rezervări pentru bilete se pot face la numărul de telefon : 0746 62 69 74.

”Scopul acestei gale umanitare, derulată de către cele două organizaţii non-profit, îl reprezintă strângerea de fonduri pentru sprijinirea educaţiei copiilor. Organizatorii doresc ca în urma desfăşurării acestei complexe manifestări cultural-artistice, să poată oferi beneficiarilor forţa, curajul, energia şi pregătirea necesară începerii unei noi etape de viaţă!”, spun organizatorii evenimentului.

Acesta este doar unul din numeroasele evenimente organizate la Sibiu de Asociația Become. De curând aceasta a lansat invitația la spectacolul „Insomniacii” un proiect ce tratează condiţia umană, un spectacol pe cât de comic pe atât de tragic. Povestea spectacolului este simplă : “Trei indivizi, trei caractere diferite se întâlnesc întrun parc, întro noapte. Deşi discuţiile lor par banale, suferinta lor este sinceră. “Cel mai mare câştig al actorilor companiei de teatru Become este de fapt colaborarea cu actorul Doru Presecan, un actor cu o vastă experienţă de la care mai tinerii colegi de scenă au ce învăţa.” a spus Cătălin Grigoraş actor şi director al Companiei de Teatru. În plus, „Teatrul Become” vă aşteaptă în fiecare joi seara la Centru de Tineret din Str. Nicolae Teclu nr. 41 de la ora 19:00 la o seară specială dedicată artelor spectacolului, o întâlnire a tinerei generaţii de artişti cu publicul sibian. Pentru mai multe detalii despre programarea spectacolelor vizitaţi pagina de facebook a „BECOME”, site-ul companiei de teatru: www.becomeya

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută