Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 07/11/2012
Arhiva Zile si Nopti

Vaya Con Dios, concert de adio în 2013!

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Vaya Con Dios, concert de adio în 2013! Share Vaya Con Dios, concert de adio în 2013!


Una din cele mai celebre voci belgiene, **Vaya Con Dios**, revine pe 15 martie 2013 în România, pentru o ultimă reîntâlnire cu fanii! Concertul de primăvara viitoare se află pe harta megaturneului de retragere, numit **The Farewell Tour**.

După succesele răsunătoare înregistrate în 2009 la Sala Palatului din Capitală şi cel din 2010 în Club Fratelli, ambele sold out, Dani Klein şi colegii săi de trupă au decis să revină în România pentru ultimul lor concert, în cadrul turneului internaţional de adio.

Astfel, luna martie a anului viitor va aduce pe scena bucureşteană un mix de lounge franţuzesc, melancolie languroasă şi ardoare tipică stilului gipsy pentru o seară perfectă şi live la **Sala Palatului**. După aproape 20 de ani de carieră muzicală şi inventarea unui stil aparte, pe care mulţi au încercat să îl imite, Vaya con Dios se retrag în glorie.

Pe **15 martie**, accesul în sală va fi permis începând cu ora 19.00, iar spectacolul va debuta la ora 20.00. Biletele au intrat în vânzare începând de astăzi, 7 noiembrie, şi sunt disponibile la **preţurile** de 120, 150, 190, 250 şi VIP 300 de lei, în funcţie de distanţa faţă de scenă.

**Tichetele** se pot cumpăra online pe www.eventim.ro sau prin reţeaua Eventim (magazinele Germanos, Vodafone, Orange, Domo, librăriile Humanitas, librăriile Cărtureşti). Biletele pot fi achiziţionate şi în două rate lunare, doar prin CardAvantaj, la sediul Eventim din str. Polona nr. 15

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută