Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 02/11/2012
Arhiva Zile si Nopti

Ultra Armory Poligon Tir

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Ultra Armory Poligon Tir Share Ultra Armory Poligon Tir


Ultra Armory e brandnameul sub care a fost inaugurat primul poligon de tragere indoor privat din Braşov din centrul ţării. Poligonul de tragere ULTRA ARMORY e autorizat de Federaţia Română de Tir şi de Inspectoratul Judeţean de Poliţie Braşov pentru a se efectua, în incinta lui, trageri cu armament letal (arme cu glonţ cu ţeavă scurtă) şi armament neletal (arme cu aer
comprimat cu ţeava lungă şi scurtă), atât în scop de antrenament, cât şi în scop de agrement. Poligonul de tragere e organizat pe 2 sectoare, fiecare a 3 linii de tragere cu o lungime de 20 m, echipate cu sisteme automate de aducere a ţintei.

Din dotarea poligonului, accesibilă amatorilor de tir, fac parte cunoscute arme de producţie austriacă, germană, americană şi rusească. Prin intermediul magazinului amenajat în incinta complexului se comercializează branduri cunoscute a unor arme şi muniţii pentru pază şi apărare, autoapărare şi vânătoare, care, bineînţeles, pot fi testate înainte de achiziţie. Cei care achiziționează arme din magazinul complexului de tir ULTRA ARMORY beneficiază de instruire gratuită privind portul şi folosirea armelor.

Aşadar, şi în oraşul de la poalele Tâmpei se pot organiza competiţii de tir pentru sportivi şi amatori, antrenamente pentru începători şi avansaţi pasionaţi de tragerea cu arme de foc şi nu în ultimul rând agrement sau dezvoltarea hobbyului privind armele pentru orice persoană care a împlinit 18 ani, copii cu vârsta împlinită de 14 ani însoţiţi de părinţi, ce se vor prezenta cu o carte de identitate la sediul ULTRA ARMORY BRAŞOV, str. Zizinului, nr.109bis şi se programează la nr. de tel.: 0760-785.842; 0268-310.103 sau office@arme-poligon, www.arme-poligon.ro.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută