Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 02/11/2012
Arhiva Zile si Nopti

Maraton Caritabil de 1000 km prin Munţii Balcani

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Maraton Caritabil de 1000 km prin Munţii Balcani Share Maraton Caritabil de 1000 km prin Munţii Balcani


**Maratonul caritabil** “1000Balkan Charity Challenge” se va desfăşura între 10 şi 19 noiembrie 2012, iar participanţii vor parcurge în alergare sau pe bicicletă 1.000 de km între Bucureşti şi Sofia, traversând Dunărea şi munţii Balcani.

Maratonul va fi o adevarată aventură, deoarece traseul presupune traversarea de două ori a Dunării şi a munţilor Balcani, trecând prin locuri cu peisaje spectaculoase, de la 0 până la 2.000 de metri altitudine.

Astfel, prima parte a maratonului, de la **Bucureşti** la **Sofia**, va fi parcursă pe bicicletă, în trei zile, câte 150 de km în fiecare zi. La întoarcere, participanţii vor parcurge traseul în alergare, timp de 7 zile, respectiv câte 65 de km pe zi.

Companiile sunt invitate să susţină maratonul şi să contribuie la finanţarea a **10 proiecte umanitare**.

De asemenea, pasionaţii de sport care vor să participe în această aventură sunt invitaţi să se înscrie până pe **5 noiembrie**, în limita locurilor disponibile. În schimbul unei taxe modice, ei pot opta fie pentru a parcurge întregul traseu, fie doar o porţiune a acestuia.

Odată intraţi în cursă, participanţii îşi vor alege o cauză umanitară pe care să o susţină şi vor încerca să-şi convingă cunoscuţii să doneze pentru aceasta, pe parcursul celor 10 zile cât va dura maratonul.

Maratonul “1000 Balkan Charity Challenge” este o premieră atât pentru România, cât şi pentru Bulgaria

Detalii despre organizarea maratonului, despre cele 10 cauze umanitare pentru care se strâng fonduri, despre înscrieri sau despre alte modalităţi de implicare pot fi găsite pe site-ul http://1000balkan.com.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută