Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 02/11/2012
Arhiva Zile si Nopti

Aș mânca ceva bun!

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Aș mânca ceva bun! Share Aș mânca ceva bun!


Sunt sigură că nu sunt singura care are astfel de “trăiri” în cele mai ciudate ipostaze și la ore uneori de nepermis. Și totuși, sunt momente din acelea în care pur și simplu îmi doresc ceva și nici eu nu sunt sigură ce este acel ceva. Că e dulce sau picant, e o dilemă, cert este că pornesc într-o aventură a gustului. Aș vrea să fie ceva care să îmi potolească pofta nedefinită, să fie sățios, gustos și eventual și la un preț accesibil. Apoi, mai este situația în care oricât de sătulă aș fi, dacă trec prin față pe la Mado nu mă pot abține să nu mă înfrupt cu ceva din meniul colorat.

Mulți asociază Mado cu shaworma. Acesta este unul dintre motivele pentru care și eu sunt client fidel, însă oferta lor nu se rezumă doar la asta. De un lucru sunt sigură: indiferent ce aș comanda, am garanția că voi primi produse proaspete, care au o aromă unică.

Veți spune că shaworma e aceeași oriunde sau că sosul de maioneză cu usturoi e sos și atât. Cei care au gustat aceste produse știu că lucrurile sunt ceva mai complicate, iar celor care încă nu au făcut-o, le recomand să încerce. Gustul bun creează dependență, iar compania plăcută este un motiv în plus pentru un popas la Foodcourt în Iulius sau în Palas.
Atunci când aș mânca ceva bun, Mado se află în topul listei pentru o masă copioasă.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută